Слободно време

Бајковит свет сцене за децу Академије 28!

На Дечијој сцени Академије 28 вас очекују представе у којима ће малишани засигурно уживати!
Не пропустите прилику да се овог викенда дружите са јунацима из бајке “Ивица и Марица” или да се с нама отиснете у праву поморску авантуру у представи “Без домета на крај света”. Осим сјајне забаве малишани ће моћи да науче важне лекције о храбрости, сналажљивости и пријатељству, али и још много тога.

 

 

ИВИЦА И МАРИЦА
Субота, 30. март у 17 ч.

Представа „Ивица и Марица“ рађена је по мотивима популарне истоимене приче Браће Грим. У нашој адаптацији приче деци се на шаљив и маштовит начин дочарава прича, а да притом нико не бива уплашен – нарочито не најмлађи гледаоци. Ивица и Марица без страха и из дечије радозналости крећу у авантуру и тако одлазе дубље у шуму где наилазе на кућу од чоколаде. Међутим, мирис слаткиша их увлачи у вештичију замку…

Кроз интерактивну глумачку игру деца у публици ће заједно са Ивицом и Марицом постати активни учесници позоришног чина и покушати да надмудре помало заборавну бакицу. Поред игре и квалитетне забаве, деца ће имати прилику да науче да су у животу најважнији љубав, пријатељство, истина и поштење. Представа је намењена деци од 3 до 9 година и траје око 45 минута.

ИГРАЈУ
Дејан Стојаковић
Златија Ивановић
Соња Кнежевић

 

БЕЗ ДОМЕТА НА КРАЈ СВЕТА
Недеља, 31. март у 12 ч.

Радња представе “Без домета на крај света” одвија се у удаљеном краљевству, на острву Меденија, где влада краљ Бубук. Његова је велика брига што људи данас све мање читају, а све више по интернету скитају. Чак и на дан Књигијаде за младе сви његови поданици, па и његова кћерка Тара, време проводе на међуострвској дописној мрежи – интернету. Осим тога, краљ стрепи и од пиратске банде из Уганде која би интернет за џабе.

Опасни пирати смишљају план да отму меденијску принцезу Тару, како би се домогли интернета и завладали целом међуострвском мрежом. Огњен, мали од палубе, добија задатак да се дописује с принцезом преко интернета и да је наведе да дође на место где ће је киднаповати. Међутим, када су се Тара и Огњен срели и испловили на отворено море, задесила их је страшна олуја. Иако су преживели олују, нашли су се на пустом, непознатом острву. По први пут без интернета, одсечени од модерног света… одмах је изгледала већа планета. Шта је све ту могло да се види и да се доживи, заборавили су и да су се изгубили, а мало су се и заљубили…

ИГРАЈУ
Биљана Митровић
Стојан Ђорђевић
Богдан Богдановић
Саша Нићифоровић

 

Наш актуелни репертоар представа за децу можете погледати ОВДЕ

Добродошли на Дечију сцену Академије 28!

Comment here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com