Слободно време

„ЧУДЕСНА ДРУЖИНА ЈЕДНЕ СТОНОГЕ“ ПОНОВО НА РЕПЕРТОАРУ ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

После двогодишње паузе у четвртак 27. фебруара у 18.00 часова на репертоару је представа “Чудесна дружина једне стоноге”.

Журећи да не закасни на пролећни бал једна стонога губи ципелицу. Њени пријатељи одлучују да јој помогну да је пронађе и крећу у потрагу препуну невероватних авантура, у којој ће свако понешто пронаћи…

То је дивна прича о пожртвованости, о томе да помажући другима често остварујемо сопствене снове, о одговорима које ипак сами морамо да откријемо, о љубави коју понекад не примећујемо чак и ако је ту поред нас, али изнад свега, прича о лепоти несебичног дељења и значају правог пријатељства.

Чудесна дружина једне стоноге (фото: Даворин Динић)

Чудесну дружину чине Стонога, Бубамара, Миш, Пуж, Сврака, Вук, Лав и Бумбар, а играју их Александра Павловић, Мирјана Ђорђевић, Биљана Раденковић, Стефан Младеновић, Младен Милојковић и Тома Бибић.

Представа је настала по мотивима песама Љубише Симића, Нисвете Грабовац Шабић, Драгице Шредер и Руже Мијовић Шорић, чланова Удружења писаца „Седмица“ из Франкфурта на Мајни, а текст је написала Наташа Илић.

Сјајан ауторски тим предвођен редитељем Милошем Јагодићем, поред Наташе Илић, чине Ивана Савић (сценографија, костим и графички дизајн), Нађа Ковачовска (припрема, реализација и израда маски, макета и реквизита), Оливер Катић и Дејан Илић (музика), Младен Милојковић (сценски покрет и кореографија), Петар Стојановић (стручни сарадник за кореографију) и Даворин Динић (фотографија и графичка обрада).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com