Слободно време

ДАНАС ПОЧИЊЕ ЕМИТОВАЊЕ ПРЕДСТАВА НА ЈУТЈУБ КАНАЛУ

Прва предства „Радознало слонче“

Позориште лутака у четвртак 19. марта у 18 часова почиње емитовање представа путем Јутјуб канала. Прва представа коју ће гледаоци видети је „Радознало слонче“.

Кратак садржај:
Прича је веома једноставна… Некада давно сви слонови су имали мајушне носеве… Али то је променио, једном и заувек, један мали радознао слон: “Зашто ово изгледа овако, зашто је оно онако, мајко? Зашто, зашто, зашто…?” Мали слон је питао крокодила и отада сви слонови имају дуге носеве – сурле. Представа је пуна ритма и плеса, а посебну чаролију и лепоту игре чине лутке.

Представу је по роману Р. Киплинга режирао Виктор Климчук, а улоге тумаче: Наташа Ристић, Марија Цветковић, Срђан Миљковић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић и Татјана Миленковић. Линк ка каналу биће објављен на Фејсбук страници Позоришта лутака данас у 18.00 часова.

На овај начин Позориште лутака учествује и у кампањи „Позориште у твојој соби“ коју је покренуло Удружење за развој позоришта за децу и младе АСИТЕЖ којој су се придружила многа позоришта из земље и региона.

Подсећамо, Позориште лутака ће емитовати своје представе у уобичајеним терминима предвиђеним за играње представа, четвртком у 18.00 и недељом у 11.30. Осталим данима Позориште ће емитовати спотове, инсерте из представа и друге занимљиве садржаје везане за лукткарство и позоришно стваралаштво за децу и младе.

#pozorišteutvojojsobi
#poveditedeteupozorište