Слободно време

Дечији репертоар у Академији 28!

Дечији репертоар у Академији 28!
Едукујте и забавите своје малишане уз најлепше представе!
​ШКОЛА ЗА МАЛЕ ДЕТЕКТИВЕ
​Су​бота, 31. октобар у 17ч

Главни јунаци ове представе су дечак Раша и девојчица Маша који похађају школу за мале детективе. Последњег дана у школи, Раша и Маша морају да положе последњи, али уједнои најважнији испит како би постали прави детективи. Дечак Раша марљиво је радио током целе године и спреман је за испит. Међутим, девојчица Маша и није била толико вредна…
Какве детективске задатке је нашим јунацима припремио учитељ? Да ли ће се Рашин напоран рад исплатити на крају? Да ли ће Маша успети да положи испит и да добије диплому правог детектива? Да ли ће Раша и Маша моћи сами да реше детективске загонетке или ће ипак морати да помогну једно другом, али и да траже помоћ од друге деце?

Едукативна и интерактивна представа “Школа за мале детективе” малишане анимира као ниједна друга! Представа је осмишљена тако да током представе деца из публике излазе на сцену и глумцима помажу да савладају све изазове који су пред њих постављени. Представа има за циљ да код деце побуди радозналост и жељу за учењем и да их научи колико је тимски рад важан.

Играју:
Марија Пушкаров Поповић
Тијана Вишковић
Ташана Ђорђевић
Лазар Дубовац

Трајање: 45 минута
Узраст: 3-10 година

ЦЕЦА ПЕРЕЦА И МУДРИ ПОСЛАСТИЧАР ПЕЦА
​Недеља, 01. новембар у 12ч

Цеца Переца и њена сестра Цврчка држе посластичарницу и праве најлепше колаче и торте. Уживају у спремању и увек их зачине са мало магије. Међутим, постоји још једна посластичарница чија је власница Мармелада. Она покушава на разне начине да им упропасти колаче и да уништи њихову посластичарницу. У град стиже и мудри посластичар Пеца да поклони свој тајни рецепт стар 150 хиљада година и новчану награду посластичарници која прави лепше и интересантније колаче. Мармелада покушава да украде тајни рецепт, а затим у Цецину торту убацује бибер, киселе краставчиће и со, надајући се да ће освојити новчану награду и постати најбогатија и најславнија.

Кроз даљи ток представе она схвата да новац није најважнији, да су од њега много важнији пријатељство, љубав и доброта. У представи има музике коју изводе глумци, актери представе.

​Играју:
Даница Радуловић
Јелена Кркић
Ђурђа Павловић
Андрија Ковач

Трајање: 45 минута
Узраст: 3-10 година

МАША И МЕДА
​​​​Недеља, 01. новембар у 16ч

Представа “Маша и Меда” рађена је по мотивима истоимене народне руске приче. Представа почиње тако што нас Маша припрема за прославу њеног рођендана. Таман када помисли да је све како треба, на журку долази непозвани гост Злоћко Боцко који хоће да уништи забаву. Маша и Меда схватају да су другарство, срећа и доброта најбољи начин да се победи зло.

Трајање: 50 минута
Узраст: 3-9 година

Сцена за децу Академије 28
Немањина 28
Радно време благајне: 15-20ч
Улазнице плаћају и деца и родитељи.
Цена улазнице: 400 дин.

РЕПЕРТОАР