Слободно време

Дечији репертоар у Академији 28!

Дечији репертоар у Академији 28!
Овога пута гледамо најхрабрије јунаке и њихове заврзламе!

ВИТЕЗ КОЈА У ВЕЛИКОЈ АКЦИЈИ
Субота, 29. фебруар у 17ч

Јунак детињства и цртани лик који не смемо заборавити враћа се на велика позоришна врата Академије 28! Овога пута он је у мисији спасавања принцезе Миле коју је у свом двору заточио Црни витез Боле. Његово величанство краљ, Милин отац, због тога ће окренути добро познати број Витеза Које, најхрабријег и најплеменитијег витеза у краљевству и замолити га да спаси његову кћерку. Као и увек, Витез Која ће се одазвати позиву и заједно са својим верним другаром Млатом Замлатом кренути у велику акцију спасавања принцезе Миле.
Један од главних квалитета представе је што се кроз низ смешних ситуација, на непосредан и деци интересантан начин, указује на важност пријатељства и лепог понашања. Витез Која и Црни витез ће се, између осталог, надметати у различитим вештинама, као што су: мозгалице, борба мачевима и каваљерство. Витез Која ће покушати да на витешком турниру победи Црног Витеза Болета и да ослободи принцезу Милу, а да ли ће у томе и успети сазнаћете на сцени Академије 28!

Продукција: „Театар 78“ и „Академија 28“
Препоручен узраст: 3-12
Трајање: 45 мин.

Играју:
Биљана Митровић (Принцеза Мила)
Дејан Стојаковић (Црни витез Боле)
Милан Пајић (Витез Која)
Владимир Поповић (Млата Замлата)
Режија: Игор Дамњановић

Витез Која у великој акцији (фото: Академија 28)

ЧАРОБНИ БУНАР ЖЕЉА
Недеља, 01. март у 12ч
Препоручен узраст: 3-9

Чаробни бунар жеља

ПАТРОЛНЕ ШАПЕ
Недеља, 01. март у 16ч

Радња је смештена у савремено доба, у имагинарном Заливу пустоловина. У представи се појављују Чејс – куца полицајац; његов пријатељ Маршал – куца ватрогасац; Рајдер – заповедник осматрачнице; Бранкица Брбљивица – симпатична девојчица која трага за искреном и вечном љубављу, као и комични радници рибарнице и посластичарнице, који грешком доспевају у центар збивања.
Пуна неочекиваних заплета, ова узбудљива и интерактивна представа на занимљив начин говори о љубави и пријатељству, сналажљивости, искрености, вечитој борби између добра и зла, тимском раду и узорном понашању. Прожета је сонговима, игром, плесом и прелепим костимима. Едукативног је карактера па деца, уз опуштање, разоноду и незаборавну авантуру, увек могу да науче много тога корисног што представља основну идеју извођења ове представе.

Препоручен узраст: 3-14
Трајање: 45 мин.

Патролне шапе

ДЕЧИЈА СЦЕНА АКАДЕМИЈЕ 28

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ: Од 12 ч до 20 ч сваког радног дана и викендима сат времена пре представе.
Карте није могуће резервисати, осим ако није у питању групна посета.
Деца до 3 године не плаћају карту!

РЕПЕРТОАР

ДОБРО ДОШЛИ НА ДЕЧИЈУ СЦЕНУ АКАДЕМИЈЕ 28!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com