Слободно време

„Гуливерово новогодишње путовање“ на сцени Малог позоришта

„Гуливерово новогодишње путовање“ у три термина на сцени Малог позоришта „Душко Радовић“

Позивамо Вас да заједно испратимо 2020. годину, уз представу „Гуливерово новогодишње путовање“!

Адаптирана верзија представе „Гуливер“ у режији Исидоре Гонцић биће изведена у Малом позоришту „Душко Радовић“ 20.12. од 11 часова, 26. 12. од 15 часова и 27.12. од 12 часова.

За све оне који желе да погледају новогодишњу представу „Гуливерово новогодишње путовање“ из удобности свога дома, припремили смо и онлајн верзију!

Обећавамо Вам да ћете уживати у Гуливеровим новогодишњим путовањима у далеке и необичне земље: Лилипут, земљу малих људи и Бробдингнаг, земљу џинова. Било да смо у Лилипутанији где је све мало, па тако и Гуливер насука свој бродић у једној олујици и нађе се у правој правцатој невољици, или да смо у друштву не баш најбистријих џинова, где се Гуливер сукобљава са једном џиновском кухињском мувом, заједно са Гуливером учимо о томе шта значи бити у невољи, а шта помоћи некоме ко је у невољи. Помоћ и опасност могу доћи из најнеочекиванијег правца: оно што се чинило великим може бити мало, а оно што се чинило малим – велико! Гуливер кроз ову новогодишњу авантуру упознаје нове људе, нове културе, и учи да буде бољи према другима.

Има ли лепше поруке за срећну 2021. годину!

Како овог децембра чувамо и себе и друге, осмислили смо начин на који ћемо деци донети атмосферу новогодишњих празника. Организовали смо Деда Мраза који ће се овога пута јавити из своје куће на северном полу, путем видео позива!

https://www.youtube.com/watch?v=EtSQYazO9Bw&feature=emb_title

Шта су све лепо урадила ове године, деца ће моћи да чују управо од Деда Мраза који ће им на крају разговора открити и велику тајну коју сви жељно очекују. Где им је ове године оставио поклоне које су пожелели?

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com