Слободно време

ХОГВОРТС ЕКСПРЕС ПРИСТИЖЕ У СИНЕПЛЕКС (CINEPLEXX) НИШ БИОСКОП

Филмски маратон „Хари Потер“ од 11. новембра до 3. децембра

Лепе вести за све фанове популарног чаробњака – враћамо се у магични свет Харија Потера од 11. новембра до 3. децембра у Синеплекс Ниш биоскопу! Улазнице су увелико у продаји на благајни биоскопа и путем апликације CineplexxRS!

Од многих серијала који су идеални за филмски маратон с породицом и пријатељима, не можемо не издвојити легендарни свет чаробњаштва најпознатије школе на свету. Хогвортс експрес пристиже у Синеплекс Ниш биоскоп, носећи са собом планетарно познатог Харија Потера и његових пријатеља Хермионе Грејнџер и Рона Визлија! Од 11. новембра, сваког викенда приказиваће се по два филма ове популарне франшизе.

Низ од много жанрова, укључујући фантазију, драму, одрастање и британску школску причу (која укључује елементе мистерије, трилера, авантуре, хорора и романтике), свет Харија Потера истражује бројне теме и укључује многа културна значења и референце.

Кроз осам наставака серијала пратимо узбудљив живот и пустоловине младог чаробњака Харија Потера и његових нераздвојних пријатеља. Филмови су настали према књижевним делима једне од најпознатијих
светских књижевница Џеј Кеј Роулинг, који су постигли светску славу и продати су у више од 500 милиона примерака, а при томе су освојили и бројне књижевне награде.

11. новембар „Хари Потер и Камен мудрости“
12. новембар „Хари Потер и Дворана тајни“
18. новембар „Хари Потер и Затвореник из Аскабана“
19. новембар „Хари Потер и Ватрени пехар“
25. новембар „Хари Потер и Ред феникса“
26. новембар „Хари Потер и Полукрвни принц“
2. децембар „Хари Потер и Реликвије смрти 1“
3. децембар „Хари Потер и Реликвије смрти 2“

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com