Слободно време

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ МАЛА ПРИНЦЕЗА И АЛИСА

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „МАЛА ПРИНЦЕЗА“ И „АЛИСА У ЗЕМЉИ ЧУДА“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу. Достављамо репертоар за ову семицу.

Мала принцеза (фото: Позориште лутака)
Четвртак, 30. април, „Мала принцеза“

„Мала принцеза“ је прича о уображеној принцези која због грумена злата у грлу изузетно лепо пева и жели да се уда само за оног просца који пева лепо као и она. Долазе просци, али узалуд. Једини који пева лепо скоро као принцеза је вредни млинарев син, али он није високог рода. У целу причу се уплео чак и један магарац, а како се она завршила, односно за кога се принцеза удала остаје да гледаоци сами открију.
Представа се темељи на глумачкој и аниматорској вештини и одликује се живом и допадљивом музиком као и динамичном и лепршавом игром.
Представу је режирао Александра Кањевац, а у њој играју: Марија Цветковић, Станислава Јоковић, Даворин Динић и Срђан Миљковић.

Алиса у земљи чуда (фото: Позориште лутака)
Недеља, 3. мај, „Алиса у земљи чуда“

Прича о непокорној и смелој, али доброј и благој девојци Алиси која путује кроз землју чуда каква постоје само у сновима једна је од најпознатијих прича икада написаних. Бели зец, Шеширџија, Црна кралјица, Мачак који се смеје, близанци Дилади и Дилада, само су нека од несвакидашњих бића са којима се она сусреће.
Све је маштовито оживлјено креативном сценографијом, дивним луткама, вештом анимацијом и оригиналном музиком. Представа „Алиса у земљи чуда“ сваког гледаоца води у свет фантазије и авантуре.
Представу је режирао Зоран Лозанчић, а улоге тумаче: Мирјана Ђорђевић, Светлана Михајловић, Биљана Раденковић, Дејан Гоцић, Слободан Миљковић и Тома Бибић.

Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com