Слободно време

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „МАЛИ ПРИНЦ“ И „НОВОГОДИШЊА АВАНТУРА“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу. Достављамо репертоар за ову семицу.
Мали принц (фото: Позориште лутака“
Четвртак, 23. април, „Мали принц“

Представа настала по чудесном делу Антоана де Сент Егзиперија. Маштовите лутке, жива игра, оригинална музика и предиван дизајн нуде јединствен мултимедијални доживљај. Сви одрасли су некада били деца, мада се мало ко сећа свих чари детињства, али ова запањујућа и лепа прича ће свакога на то подсетити. „Мали принц“ је заправо прича о љубави, одговорности, жртви, радости и животу.
Представу је режирао Зоран Лозанчић, а улоге тумаче: Мирјана Ђорђевић, Татјана Миленковић, Тома Бибић, Марија Цветковић, Слободан Миљковић, Светлана Михајловић, Дејан Гоцић и Ирена Митић.

Новогодишња авантура (фото: Позориште лутака)
Недеља, 26. април, „Новогодишња авантура“

Ликови из најпознатијих Дизнијевих бајки, али у потпуно другачијим улогама, подељени су у две такмичарске екипе: Злоће и Добрице. Одговарају на питања из опште културе, такмиче се у певању и плесу и треба да открију тајанствену личност. Квиз води шармантни водитељски пар, Звездана и Звездан. Током представе деца могу да навијају за своје фаворите, да их бодре и погађају тајанствену личност.
Представу је режирао Дејан Гоцић, а улоге тумаче: Мирјана Ђорђевић, Тома Бибић, Биљана Раденковић, Татјана Миленковић, Александра Павловић, Дина Арсић и Никола Цекић.

Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com