Слободно време

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „НОВОГОДИШЊИ ВРЕМЕПЛОВ“ И „ЗАЧАРАНА ПАХУЉИЦА“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу. Достављамо репертоар за ову семицу.

Новогодишњи времеплов (фото: Позориште лутака)
Четвртак, 7. мај, „Новогодишњи времеплов“

Мирко, Добрица и Веселин су Деда Мразови помоћници пред којима је тежак задатак. Морају да пронађу Деда Мраза којег је зла вештица сакрила негде у времену. Својим времепловом помоћници путују у прошлост и упознају се са разним особама које живе у различитим историјским раздобљима и које им помажу у потрази тако што им преносе поруке које за њих оставља Деда Мраз.
На крају, помоћници одлазе у далеку будућност и потпуно су изненађени оним што тамо пронађу.
Ауторски тим: режија Срђан Миљковић и Даворин Динић, сценографија и видео продукција Срђан Миљковић, музика Даворин Динић, костим Владимир Пекић, шминка Филип Цветковић.
Улоге тумаче: Срђан Миљковић, Мирјана Ђорђевић, Даворин Динић, Наташа Ристић, Тома Бибић, Марија Цветковић, Дејан Гоцић и Никола Цекић.

Зачарана пахуљица (фото: Позориште лутака)
Недеља, 10. мај, „Зачарана пахуљица“

Зачарана Пахулјица је комбинација бајке и реалности, са речником блиским духу деце савременог доба. Кроз живу глумачку игру тече прича о зачараној принцези Пахулјици, са које свемогући и виспрени Чаробњак Гаја на крају скида давно бачене зле чини.
Зачарана Пахулјица је у знаку јасног редителјског рукописа, добрих глумачких креација, лепих сонгова, интересантних костима и са доста сценских ефеката.
Представу је режирао Милош Јагодић, а улоге тумаче: Мирјана Ђорђевић, Биљана Раденковић, Тома Бибић и Стефан Младеновић (на снимку Александар Кањевац и Дејан Гоцић који су раније играли у представи).

Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com