Слободно време

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „ПАТУЉАК НОСОЊА“ И „УЛИЦА ТРА-ЛА-ЛА“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу.

Достављамо репертоар за ову семицу:

Четвртак, 9. април, 18.00, представа „Патуљак Носоња“

Романтична и почуна прича немачког песника и писца Вилхелма Хауфа. У животу ствари често нису онакве каквим изгледају. Иза ружне и деформисане спољашности крије се осећајна душа и добро срце. И у најтежим животним тренуцима човек може да промени своју судбину и пронађе срећу уз помоћ сродне душе са којом дели судбину.
Представу је режирао Тодор Валов, а улоге тумаче: Биљана Раденковић, Дејан Гоцић, Стефан Младеновић (на снимку Никола Цекић који је улогу тумачио раније) Тома Бибић, Даворин Динић и Мирјана Ђорђевић (на снимку Дина Арсић која је улогу тумачила раније).

Патуљак носоња (фото: Позориште лутака)
Недеља, 12. април, 11.30, представа „Улица Тра ла ла“
Улица тра-ла-ла (фото: Позориште лутака)

Представа комбинује различите технике сценског израза. Иако по својој суштини луткарска, садржи и елементе живе игре, плеса, певања као и мултимедијалних видео садржаја.
Прича о животу сасвим обичног господина којег су сви називали „господин Баксуз“. У његовом крају се десила права еколошка катастрофа јер су људи посекли дрвеће и уништили природу, како би на том месту направили велике, сиве и неугледне зграде. У жељи да реши тај проблем господин Баксуз креће да очисти околину али га у томе спречава једна јако чудна околност, да и његова кућица не жели више да живи у том крају и због тога га свуда прати и омета у његовој намери.

Представу је режирала Емилија Мрдаковић, а улоге тумаче: Наташа Ристић, Срђан Миљковић и Даворин Динић.

Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com