Слободно време

Наставак сезоне у Позоришту лутака

У наставку сезоне представе
“Вук који је испао из књиге” и „Црвенкапа на зрну грашка“

Позориште лутака наставља са извођењем представа у редовним терминима за слободну посету гледалаца, четвртком у 18.00 и недељом у 11.30 часова.

Четвртак, 17. септембар, 18.00
“Вук који је испао из књиге”

Вук који је испао из књиге (фото: Позориште лутака)

Јунак приче је наоко страшни вук, који је случајно испао из полице са књигама, у соби у којој дрема велики мачак. Бежећи од њега, вук покушава да се врати у своју књигу, али, ни у једну причу се не уклапа: у причу о овчици Аски стигао је прерано, затим прави збрку са стакленом ципелицом у бајци о Пепелјуги, потом неславно прође у мачевалачком обрачуну из приче о три мускетара, затим налјути барона Минхаузена, а онда га још умало не поједе велики кинески змај. Да ли ће на крају вук ипак пронаћи своје право место?

Представу је режирао Драгослав Тодоровић, а улоге тумаче: Младен Милојковић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић, Срђан Миљковић, Тома Бибић, Дејан Гоцић, Јелена Ђорђевић и Биљана Раденковић уместо Марије Цветковић која иначе игра у овој представи.

Недеља, 20. септембар, 11.30
„Црвенкапа на зрну грашка“

Црвенкапа на зрну грашка (фото: Позориште лутака)

Представа је успешан спој прича о Црвенкапи и Принцези на зрну грашка. На изузетно луткарски начин, са само два глумца, направлјена је представа која плени и одише пуном сценом.

Режију представе потписује Мирослава Мима Јанковић, а улоге тумаче Даворин Динић и Станислава Јоковић.

Comment here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com