Слободно време

ОДРЖАНА ОНЛАЈН АУДИЦИЈА ЗА УЧЕШЋЕ У НОВОЈ ПРЕДСТАВИ ЗА МЛАДЕ МАЛОГ ПОЗОРИШТА „ДУШКО РАДОВИЋ“

Протеклог викенда, одржана је аудиција за нову представу за младе Малог позоришта „Душко Радовић“ – УТОПИЈА.

Како због тренутне епидемиолошке ситуације аудиција није могла бити одржана у позоришту како је планирано, ауторски тим представе разговоре са пријављеним кандидатима обавио је путем Зум (Zoom) апликације. За аудицију се пријавило 48 младих, а резултати првог круга селекције биће објављени за два дана.

У првој фази рад на пројекту ће се одвијати онлајн док се не остваре услови за наставак рада на сцени.

Ауторски тим који је реализовао аудицију чинили су: Иван Балетић (позоришни редитељ), Тијана Грумић (драмска списатељица), Пол Мареј (драмски педагог), Виолета Голдман (глумица и психодрамски психотерапеут под супервизијом) и Аница Ражнатовић (филмскиа редитељка).

„Било ми је искрено задовољство да се упознам са једном генерацијом коју не познајем довољно добро. Сусрет са овим младим људима учврстио је моју веру у важност друштвеног, генерацијског и међугенерацијског дијалога, који покушавамо да започнемо овим пројектом.“
Иван Балетић, позоришни редитељ

„Било ми је задовољство да упознам овако ентузијастичну групу младих људи, који имају жељу да заједно створимо нешто значајно“.
Пол Мареј, драмски педагог

„Припремни рад на овој представи, укључујући и управо завршену аудицију, дао ми је веру у то да ће позориште успешно превазићи препреке пред којима се нашло. Радујем се ономе што ћемо заједно створити.“
Тијана Грумић, драмска списатељица и драматуршкиња

„Охрабрујуће је започети нешто укорењено у нади у временима као што су ова.“
Аница Ражнатовић, филмска редитељка

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com