Слободно време

Пинокио, Крцко и Пипи, јунаци које сви волимо, овог викенда су са нама!

Дечији репертоар у Академији 28!
Пинокио, Крцко и Пипи, јунаци које сви волимо, овог викенда су са нама!

ПИНОКИО
Субота, 22. фебруар у 17ч

Прича прати авантуре једног дрвеног лутка који, од комада дрвета које се смеје и плаче, прво постаје живи лутак, а затим и дечак. У причи мали Пинокио, кроз разна животна искушења, учи разлику између добра и зла. Учи како брза храна и турбо фолк музика нису добри за њега, да није битно колико пратилаца имаш на инстаграму да би био добар друг и дечак… Наравно, у помоћ му долази и животињски свет. Представа „Пинокио“ је контакт представа едукативног карактера, прожета сонговима и игром.

Продукција: My Art
Препоручен узраст: 3-9
Трајање: 50 мин.

Играју:
Теодора Новаковић
Анђела Поповић
Саша Ђурашевић
Семир Гицић

Текст: Карло Колоди
Режија: Семир Гицић

КРЦКО ОРАШЧИЋ
Недеља, 23. фебруар у 12ч

Маша је добра, вредна и лепо васпитана девојчица, која живи са маћехом и њеном размаженом ћерком Лили. Нажалост, Маша је приморана да буде кућна помоћница у сопственој кући. Једне вечери када се славио Лилин рођендан јунакиња је добила на поклон одбачену лутку своје сестре коју је назвала Крцко Орашчић. Недуго затим, појављује се Краљ Пацолино који жели да добије лутку Крцка Орашчића претећи да ће их у супротном све појести.

Тада се дешава право чудо… Крцко Орашчић оживљава и помаже Маши да се одбрани! Између Крцка и Маше рађа се дивно пријатељство, а затим и љубав. Њих двоје заједно праве план да оду у Земљу Слаткиша, чији је Крцко принц. Међутим, борба за љубав никако неће бити лака, а неко ће на све начине покушати да осујети Крцков и Машин план.
Препоручен узраст: 3-11
Трајање: 50 мин.

Играју:
Марија Видаковић
Дејан Стојаковић
Биљана Митровић
Милан Пајић

Текст: Марија Пушкаров-Поповић
Режија и избор музике: Александар николић

ПУСТОЛОВИНЕ ПИПИ ДУГЕ ЧАРАПЕ
Недеља, 24. Фебруар у 16ч

Реч је о врло необичној девојчици! Пипи има оца Јеврем Дуга Чарапа који је морнар и већину времена проводи на мору. Решила је да пронађе кућу, те са кофером у руци у пратњи својих необичних пријатеља, Пипи проналази вилу и упознаје нове другаре које ће водити са собом у необичне пустоловине.

Ко је заправо Пипи Дуга Чарапа и шта зна?
Пипи све зна и све разуме, али и свашта уме! Најбоље од свега смишља шашаве авантуре. Она је јака, храбра и радознала. Живи сама, без одраслих и њихових правила. Пипи не иде у школу него у пустоловине. Она има пун ковчег златника и главу пуну маште. Ова весела, чаробна пустоливина о Пипи ће се одвијати као на филмској траци. У какве згоде и незгоде и какву поруку о љубави и пријатељству нам преноси Пипи, видећете у новој забавној представи!

Препоручен узраст: 3-9
Трајање: 45 мин.

ДЕЧИЈА СЦЕНА АКАДЕМИЈЕ 28

РАДНО ВРЕМЕ БЛАГАЈНЕ: Од 12ч до 20ч сваког радног дана и викендима сат времена пре представе.
Карте није могуће резервисати, осим ако није у питању групна посета.
Деца до 3 године не плаћају карту!

РЕПЕРТОАР

ДОБРО ДОШЛИ НА ДЕЧИЈУ СЦЕНУ АКАДЕМИЈЕ 28!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com