Слободно време

ПОЧЕТАК НОВЕ СЕЗОНЕ У ПОЗОРИШТУ ЛУТАКА

Нова позоришна сезона почиње у недељу 13. септембра у 11.30 извођењем представе „Мала принцеза“ у сали Позоришта лутака.

Упућујемо молбу гледаоцима за поштовање епидемиолошких мера: мерење температуре и дезинфекцију руку приликом уласка у позориште, ношење маски и одржавање физичке дистанце. Нумерација на картама до даљег неће важити, већ ће публика пратити упутства особља и препоручени распоред седења.

Глумци који тумаче улоге у представи „Мала принцеза“, Марија Цветковић, Станислава Јоковић, Даворин Динић и Срђан Миљковић ће увести малишане у свет позоришних чаролија који ове сезоне припремамо за њих.

Мала принцеза (фото: Позориште лутака)

Представа „Мала принцеза“ у режији Александра Кањевца говори о уображеној принцези, њеним просцима, млинаревом сину и једном магарцу, о датим обећањима и ономе што она собом носе. Темељи се на глумачкој и аниматорској вештини. Одликује се живом и допадљивом музиком као и динамичном и лепршавом игром.

Цене карата су непромењене и износе 200 динара за слободну посету гледалаца, а 150 динара за организоване посете школа и вртића.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com