Слободно време

Последњи викенд на сцени за децу Академије 28 у овој години!

Пред нама је последњи викенд дечијих представа у Академији 28 посвећен родитељима и деци! Али, не очајавајте, враћамо се брзо након новогодишње паузе, већ од 18. јануара! А до тада….

МАЛИ ВЕЛИКИ ПРИНЦ
Субота, 14. децембар у 17 ч

„Мали принц“ је прича о одрастању деце чији су родитељи презаузети. Мали принц је дечак који се повлачи у себе, јер не успева да допре до њих. Али када се родитељи коначно заиграју са њим увидеће колико су прелепих захедничких тренутака пропустили и пожелеће да се врате у детињство. Дечак-принц једног маленог света решава да се отисне у живот и истражи друге планете. У тој игри-пустоловини придружиће му се и мама и тата. То ће бити драгоцено путовање за све њих јер ће поново открити колико је важно да буду ту једни за друге и на путу сазревања уче заједно.

На том путу упознаће многе необичне људе и њихове чудне светове, али ће и стећи дивне пријатеље уз које ће научити да је права љубав прихватање. На том путу ће мали принц уз дружење откривати много о себи и другима и спознати да је лепота живота у давању, прихватању других и заједништву. Ова разиграна драматизација Малог принца, научиће децу да вреднују пријатељство и љубав, а старије подсетити на све оне лепе тренутке који чине детињство, а које тако често заборављамо када одрастемо, а управо су ти тренуци мале оазе среће који нас чине захвалнима на дару званом живот.

Препоручен узраст: 5-12 год;

Трајање: 55 мин;

Драматизација и режија: Милена Ђорђевић

Играју: Сандра Арсенијевић, Маја Ранђић, Милена Ђорђевић, Предраг Котур, Александар Јовановић

ПОТРАГА ЗА КРИЛИМА
Недеља, 15. децембар у 12ч

Девојчица Мила стално тражи од оца скупе играчке. Отац због недостатка времена испуњава сваки њен прохтев. Све док Мила једног дана не дође са идејом да су јој потребна крила! Тако нешто се не може купитити новцем. Тада тата креће на пут у нади да ће испунити Милину жељу, а на том путу среће мудрог патуљка и путујућег глумца који ће му помоћи да одгонетне шта су заправо крила.

Срећу не купују скупе играчке, већ креативна и маштовита игра.Играти се можемо са обичом штипаљком или дрвцетом лепше него са најскупљом играчком, потебно је само мало маште. У представи можете чути оригиналне сонгове које певају глумци ове представе.

Зашто баш ова представа? Потрага за крилима је заправо потрага за маштом која је, сложићете се, битан фактор у дечијем одрастању.

Трајање представе. 45 мин.

Препоручен узраст: 3-9 година

Новогодишња представа Дечије сцене Академије 28 организује представу за децу уз доделу пакетића са прааавим правцатим Деда Мразом!
21.12. у 18:30 ч!

Обезбедите своје место на време!
Радно време благајне: 12-20 ч
Немањина 28
Академија 28

ДОБРО ДОШЛИ НА ДЕЧИЈУ СЦЕНУ АКАДЕМИЈЕ 28!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com