Слободно време

Позориште лутака – репертоар до 5. априла

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „СИЛВЕСТЕРОВО БЛАГО“ И „ДОБРО ЈУТРО, ЛАКУ НОЋ“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу. Достављамо репертоар за ову семицу:

Силвестерово благо
Четвртак, 2. април, 18.00, представа „Силвестерово благо“

Радња се одвија средином средњег века, али ипак све подсећа на XXI век. Лутке и људи живе кроз једну узбудљиву причу испуњену пиратима, љубавима, неверствима и пријатељствима. Потрага за жељеним благом их нагони да погледају једни другима у очи, да се осмехну и да открију највеће благо – љубав.

Представу су режирали Румен Рачев и Борјана Георгиева, а улоге тумаче: Даворин Динић, Тома Бибић, Дејан Гоцић, Срђан Миљковић, Биљана Раденковић, Александра Павловић, Татјана Миленковић и Марија Цветковић.

Недеља, 5. април, 11.30, представа „Добро јутро, лаку ноћ“

Представа је сачињена од две бајке, „Носорог и његова добра вила“ и „Мистер Крокодил“. Једна је за буђење, друга за успављивање. У први план долазе етичке вредности, тако важне за одрастање. Приче енглеског глумца и приповедача Доналда Бисета испуњене су добротом и хармонијом. Оне нас подсећају на најобичније и најлепше ствари у животу – пријатељство, љубав, правичност и хармонију, који су много потребни да бисмо били срећни. Стилски, ова представа одговара водвиљу, јер садржи много музике и кореографских елемената.

Добро јутро, лаку ноћ

Представу је режирао Тодор Валов, а улоге тумаче: Дејан Гоцић, Станислава Јоковић и Срђан Миљковић.

Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com