Слободно време

Премијера представе „Снежна краљица“

Прва премијерна представа у новој сезони „Снежна краљица“ биће изведена у петак 4. октобра у 20.00 часова.

Режију и сценографију су радили недавно преминули глумац и редитељ Зоран Лозанчић и Јелена Ђорђевић, драматизацију Радан Радовић, идејне скице Ерика Јановић, креација и израда лутака поверена је Душану Станковићу и Драгани Ђурић, компјутерска анимација Александару Девићу, а фотографије потписује Даворин Динић.

Улоге тумаче: Александра Павловић, Јелена Ђорђевић, Светлана Михајловић, Младен Милојковић, Урош Милојевић, Слободан Миљковић, Марија Цветковић и Татјана Миленковић.

Кратак садржај представе:

“Снежна краљица” је једна од најлепших бајки Ханса Кристијана Андерсена коју прича о правом пријатељству и љубави чини изузетном.

Девојчица Герда креће на непредвидиво путовање пуно опасности да би пронашла свог пријатеља Каја кога је отела и зачарала зла Снежна краљица. На том путовању среће непокорну реку, луцкасту чаробницу, опасне, помало смешне разбојнике, ирваса Срелу, руже које певају, шашавог Гаврана и Гарвраницу, Краља, Принцезу и Принца из Смешног краљевства, Лапонку са Северног пола и на крају се сукобљава са Снежном краљицом. Љубав и искрено пријатељство су оно што побеђује зле силе, смирује мора и олује, доноси мир и радост.

Ова бајка показује колико је важно имати правог пријатеља који је ту да нас разуме и охрабри, а понекад кад се изгубимо, пробуди и врати у реалност. Да нас научи ста је важно, а шта не у животу. Да нас по потреби и удари по рамену, а да ми од тога оздравимо.

Представа је намењена деци старијој од пет година.

Петак, 4. октобар
20.00 „Снежна краљица“, премијера

Недеља, 6. октобар
11.30 „Снежна краљица“, прва реприза

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com