Слободно време

ПРОСЛАВА РОЂЕНДАНА БИОСКОПА СИНЕ ГРАНД МЦФ (CINE GRAND MCF) 18. ОКТОБРА

МИ СЛАВИМО, СВАКО ДОБИЈА
Више од 1000 поклона за све посетиоце и рођенданска цена улазница од 250 рсд за све пројекције

Поводом прославе 6. годишњице постојања Сине Гранд МЦФ биоскопа, у биоскопима у Нишу (Сине Гранд Делта Планет) и Београду (Сине Гранд БИГ Раковица) биће организована филмска рођенданска забава у среду, 18. октобра.

Тим поводом сви посетиоци ће уз купљену карту добити поклон, као знак пажње и захвалности за лојалност и поверење које су нам поклонили током шест година постојања.

Занимљиве поклоне за све посетиоце, припремили смо у сарадњи са партнерима као што су: Сомерсби, Пепси, Књаз Милош, Лемонаде Тубе, Бенлиан Фуд (Benlian Food), Издавачка кућа Лагуна, Авон, Куглана Жабац, Конзулат Клуб, Студио Викторија и Ампер Центар Забаве.

Поред многобројних поклона, током читавог дана посетиоци ће моћи да погледају сјајне наслове по цени од 250 рсд.

На рођенданском репертоару наћи ће се наслови као што су: “Хероји Халијарда”, “Што се боре мисли моје”, “3211”, “Истеривач ђавола: Верник”, Опатица из пакла 2”, “Духови у Венецији”, “Творац”, “Луда лова” и други.

Као и филмови који су део “КИДС ФЕСТ” програма: “Дневник Паулине П.”, “Вајана”, “Залеђено краљевство”, “Снови једног робота”, “Краљица плеса” и многи други.

УЛАЗНИЦЕ СУ У ПРОДАЈИ НА БЛАГАЈНАМА БИОСКОПА

У наставку можете погледати репертоар биоскопа.

РЕПЕРТОАР ЦИНЕ ГРАНД ДЕЛТА ПЛАНЕТ
РЕПЕРТОАР ЦИНЕ ГРАНД БИГ РАКОВИЦА

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com