Слободно време

ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ „ПАЛЧИЦА“

Палчица (фото Иван Николић)
У четвртак 30. јануара у 18.00 часова одржаће се прва реприза представе „Палчица“ чија је премијера одржана 17. децембра.
Палчица (фото Иван Николић)
Палчица (фото Иван Николић)

Кратак садржај
Када једна усамљена жена пожели да има дете, из цвета лале роди се Палчица, девојчица мала попут палца, како јој и само име каже. Она у почетку бива срећна са својом мајком, међутим, како одраста, њена љубав престаје да јој буде довољна, и она креће у свет у потрагу за срећом. Тај њен пут пун је искушења и опасности. На крају, захваљујући својој доброти, она бива награђена и налази свет у ком се осећа као код куће.

Реч драматурга
Сви се ми понекад, баш као и Палчица, осетимо као да нигде не припадамо. Тада, баш као и Палчица, крећемо у потрагу за својим местом у свету. Ако смо на том путу племенити и искрени, баш као и Палчица, на крају будемо награђени. Можда не обавезно тако што нађемо своје место у свету, него још боље – тако што нађемо свет који је само наш. Баш као Палчица.

Палчица (фото Иван Николић)

По мотивима бајке Х.К.Андерсена текст је написала Милена Деполо, а представу је режирала Драгана Милошевски Попова. Улоге тумаче: Александра Павловић, Марија Цветковић, Јелена Ђорђевић, Срђан Миљковић и Младен Милојковић.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com