Слободно време

„РАДОЗНАЛО СЛОНЧЕ“ И „КОРЊАЧА И ЗЕЦ“ НА РЕПЕРТОАРУ ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

Репертоар Позоришта лутака за текућу седмицу:

Четвртак 8. април, 18.00, „Корњача и зец“
Недеља, 11. април, 11.30, „Радознало слонче“
Радознало слонче (фото: Позориште лутака)

Кратак садржај представе

Главни јунак ове приче Радјарда Киплинга је несташни мали слон који непрестаним запиткивањима целу шуму диже на ноге. Прича писана почетком ХХ века, актуелна је и данас. Говори о радозналој деци и одраслима који немају времена да одговоре на њихова бројна питања. „Радознало слонче“ је музички спектакл, коме додатну драж дају живописне лутке.

Представу је режирао Виктор Климчук, а улоге тумаче: Наташа Ристић, Марија Цветковић, Срђан Миљковић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић и Татјана Миленковић.

Због непредвиђених околности, дошло је до измене репертоара за четвртак, 8. април. Уместо најављене представе „Радознало слонче“, на репертоару је представа „Корњача и зец“.

Корњача и зец (фото: Позориште лутака)

Кратак садржај представе:
Сем и Џим су последњи представници својих породица у хилјадугодишњој расправи о томе ко је бржи, зечеви или корњаче. Обојица тако надмени и поносити, налазе се једног дана на пропланку шуме како би једном за свагда тркањем решили ко је бржи. Када се трка, у којој обојица побеђују, заврши, схватају сав бесмисао њихове расправе и увиђају да су пријателјство и слога много битнији од икакве трке.

Представу је режирао Давид Алић, а улоге тумаче Тома Бибић и Дејан Гоцић.

Представе се одржавају уз поштовање свих епидемиолошких мера.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com