Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

Током ове седмице на репертоару Позориштe лутака су представе „Принцеза на зрну грашка“ и „Недостајање“.

Представа Позоришта лутака „Принцеза на зрну грашка“ (фото: Иван Николић)

Четвртак, 15. децембар, 18.00
„Принцеза на зрну грашка“

Бајка славног Андерсена говори о принцу који је желео да се ожени правом принцезом. Иако је дуго тражио, права принцеза је сасвим случајно “ушла” у његов живот. За разлику од оригиналне бајке, по замисли дарматурга у овој изведби се појављују и нови ликови, Миш и Грашак.

Представу је режирао Давор Драгојевић, а улоге тумаче: Биљана Раденковић, Дејан Гоцић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић и Наташа Ристић.

Недостајање (фото: Фото Селма – Ђорђе Марковић)

Недеља, 18. децембар, 11.30
„Недостајање“

Представа „Неодстајање“ рађена је по мотивима прича изванредног холандског писца Тона Телехена које представљају мудре, духовите, нежне, осећајне, љубавне трактате о правом пријатељству, повезаности, романтичном погледу на живот и свет, другачијем посматрању времена и живота око нас.

Све се дешава у изузетно живахном и живописном царству разних животиња које све заједно живе у шуми и граде у њој своје односе, деле своје проблеме, савладавају тешкоће, забављају се, уче да се друже и воле и проводе заједнички своје време.

Представу је режирао Никола Завишић, а улоге тумаче: Тома Бибић, Станислава Сташа Јоковић, Мирјана Ђорђевић, Теодора Стојковић (к.г.) и Јован Живковић (к.г.).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com