Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

На репертоару Позоришта лутака је и током ове седмице представа „Новогодишња српска бајка“. Биће изведена два пута у термнинима за слободну и два пута за организовану посету гледалаца.

Новогодишња српска бајка (фото: Фото Селма)

Термини за слободну посету гледалаца:

  • Четвртак, 12. новембар, 18.00
  • Недеља, 15. новембар, 11.30

Сарадња нашег Позоришта лутака и ГО Нишка Бања се наставља и у овој години. Наиме, у оквиру организоване посете у петак 13. јануара „Новогодишњу српску бајку“ гледаће више од четири стотине предшколаца, ђака првака и њихових родитеља са територије ове општине којима ће се након извођења обратити председник Општине Душан Живковић и председник Скупштине Томислав Костић, а малишанима поделити и новогодишње пакетиће.

О представи:

„Новогодишња српска бајка“ прати сукоб две царске породице око јелке која се налази на граници њихових царстава. Чија је јелка? Хоће ли бити окићена бомбонама или украсима? Које царство ће посетити Деда Мраз? Хоће ли цареви кренути у борбу или ће деца успети да помире своје родитеље? И о какавој рођенданској забави је реч? Одговори на сва питања чекају вас у предстојећим данима у Позоришту лутака, у коме уз игру глумаца и лутки и дивне музичке секвенце почиње новогодишња чаролија.

Представа је рађена по мотивима драмског текста „Шљиварски бој“ Дејана Петковића, режију потписује Наташа Ристић која тумачи и једну од улога уз Лазара Николића и Теодору Стојковић (к.г.).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com