Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

Током ове седмице на репертоару Позориштa лутака су представе „Три прасета“ и „Недостајање“.

Три прасета (фото: Фото Арт)

Четвртак, 16. март, 18.00
„Три прасета“

Прича о другарству, љубави и заједништву приказана је кроз доживљаје три прасета чије безбрижне животе омета злоћудни и прождрљиви вук. У намери да му доскоче, једно прасе гради кућу од сламе, друго од прућа, а треће од цигала. Кућице од сламе и прућа вук успева да поруши, али трећа се је била превелики залогај чак и за тако опасног “створа“ као што је он. Срећни и безбрижни, али много опрезнији, прасићи настављају да живе у слози.

Представу је режирао Зоран Лозанчић, а улоге тумаче: Светлана Михајловић, Татјана Миленковић, Дејан Гоцић и Слободан Миљковић.

Недостајање (фото: Фото Селма – Ђорђе Марковић)

Недеља, 19. март, 11.30
„Недостајање“

Представа је рађена по мотивима прича изванредног холандског писца Тона Телехена. Све се дешава у изузетно живахном и живописном царству разних животиња које све заједно живе у шуми и граде у њој своје односе, деле своје проблеме, савладавају тешкоће, забављају се, уче да се друже и воле и проводе заједнички своје време.

Представу је режирао Никола Завишић, а улоге тумаче: Тома Бибић, Станислава Сташа Јоковић, Мирјана Ђорђевић, Теодора Стојковић (к.г.) и Јован Живковић (к.г.).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com