Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

Током ове седмице на репертоару Позориштa лутака у редовним терминима четвртком и недељом су представе „Корњача и зец“ и „Недостајање“, док ће ученици основних школа гледати представу „Поп Ћира и поп Спира“.
Корњача и зец (фото: Фото Селма)

Четвртак, 6. април, 18.00
„Корњача и зец“

Сем и Џим су последњи представници својих породица у хиљадугодишњој расправи о томе ко је бржи, зечеви или корњаче. Обојица тако надмени и поносити, налазе се једног дана на пропланку шуме како би једном за свагда тркањем решили ко је бржи. Када се трка, у којој обојица побеђују, заврши, схватају сав бесмисао њихове расправе и увиђају да су пријатељство и слога много битнији од икакве трке.

Представу је режирао Давид Алић, а улоге тумаче: Тома Бибић и Дејан Гоцић.

Недостајање (фото: Фото Селма – Ђорђе Марковић)

Недеља, 9. април, 11.30
„Недостајање“

Представа је рађена по мотивима прича изванредног холандског писца Тона Телехена. Све се дешава у изузетно живахном и живописном царству разних животиња које све заједно живе у шуми и граде у њој своје односе, деле своје проблеме, савладавају тешкоће, забављају се, уче да се друже и воле и проводе заједнички своје време.

Представу је режирао Никола Завишић, а улоге тумаче: Тома Бибић, Станислава Јоковић, Мирјана Ђорђевић, Теодора Стојковић (к.г.) и Јован Живковић (к.г.).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com