Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА

Током ове седмице на репертоару Позориштa лутака су представе „Бајка о Ноћурку и Даници“ и „Паткица Жуткица“.
Бајка о Ноћурку и Даници (фото: Фото Селма)

Четвртак, 1. јун, 18.00
„Бајка о Ноћурку и Даници“

У Чудесној котлини у којој живе многа шумска и чаробна бића, један чаробњак уз помоћ патуљка, трола и брбљивог јежа тражи своје изгубљене предмете да испуни обећање дато шумској мајци. Да би успели у томе, потребни су им принцеза праскозорја Даница и ноћни вилењак Ноћурак. Једини проблем је што се њих двоје – не подносе! У сусрету са многим изазовима мораће да сарађују и превазиђу своје разлике да би истрајали у овој чаробној авантури о пријатељству, љубави и откривању праве чаролије.

Представа је рађена по мотивима романа Милоша Петковића, редитељ је Растислав Ћопић, а улоге тумаче: Светлана Михајловић, Тома Бибић, Кристина Ранћеловић (к.г.), Бранимир Ранђеловић (к.г.), Слободан Миљковић, Татјана Миленковић, Дејан Гоцић и Лазар Николић.

Паткица Жуткица (фото: Вања Кесер)

Недеља, 4. јун, 11.30
„Паткица Жуткица“

„Паткица Жуткица“ је интерактивна представа која на занимљив начин спаја позоришну игру са образовно-васпитним и музичким елементима и одличан је избор за први сусрет деце са позориштем. Дорофеј, Аљенка, Жуткица, Сова, Јеж, Твор, Лија и остали њени јунаци преносе малишанима вредне поуке о заједништву, саосећајности, праведности и пријатељству.
Улоге тумече Јелена Ђорђевић, Тома Бибић и Дејан Гоцић који потписује и режију ове представе.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com