Слободно време

РЕПЕРТОАР ПОЗОРИШТА ЛУТАКА ДО 29. МАРТА

НА РЕПЕРТОАРУ ОВЕ НЕДЕЉЕ „ЧУВАРИ ПРИРОДЕ ЧИСТЕ“ И „ЦАРЕВ ЗАТОЧНИК“

Позориште лутака током ванредног стања приказује своје представе на Јутјуб каналу. Достављамо репертоар за ову седмицу:

Чувари природе чисте (фото: Позориште лутака)
Четвртак, 26. март, 18.00, представа „Чувари природе чисте“

Права еколошка представа у којој се кроз стих и музику говори о потреби очувања животне средине. Порука представе је јасна, а начин на који је испричана, динамичан. Овакав едукативни садржај помаже учитељима и родитељима у васпитању деце, а лако је прихватљив најмлађима.
Представу је режирао Миодраг Динуловић, а улоге тумаче: Срђан Миљковић, Тома Бибић, Даворин Динић, Мирјана Ђорђевић, Александра Павловић, Наташа Ристић и Дејан Гоцић.

Недеља, 29. март, 11.30, представа „Царев заточник“

Духовит текст, динамична поставка, пратећа оригинална музика пуна етно-рок ритма, костими и сценографски елементи дочаравају праву позоришну бајку.
Цара Пртпртптислава VI изазива на двобој грозни Џин са цветом у зубима и прети да ће уништити царевину. Цар обећава престо и руку своје кћери ономе ко га савлада. Међутим, он то не чини. По жељи своје кћерке, њену руку даје младом и лепом Јовану, а не Митру Пјевачу, ратару који је сваладао џина и који жели само да неки песник сачува од заборава његов подвиг и успех.
Представу је режирао Зоран Лозанчић, музику компоновао Ненад Милосављевић, а улоге тумаче: Даворин Динић, Светлана Михајловић, Дејан Гоцић, Мирјана Ђорђевић, Слободан Миљковић, Биљана Раденковић, Срђан Миљковић, Татјана Миленковић, Тома Бибић и Станислава Јоковић.
Линкови ће бити објављени на фб страни Позоришта лутака.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com