Слободно време

Следећег викенда на Дечијој сцени Академије 28

Први викенд новог репертоара Дечије сцене Академије 28!
Чак три наслова на нашој сцени у Немањиној 28 следећег викенда!
Веровали или не, ближи нам се и Нова година!
Новогодишња представа на Дечијој сцени Академије 28 ДЕДА МРАЗОВЕ ЧАРОБНЕ САНКЕ ове године одржаће се 21. децембра са почетком у 19 ч.

Субота, 16. новембар у 17 ч
ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО

Снежна Краљица Елза оковала је краљевство у лед и зиму. Ана и Кристоф полазе у потрагу за Елзом и Снежном планином, не би ли заједно успели да нађу начин да врате лето, јер зима у краљевству постаје све јача и прети да потпуно уништи краљевство. На путу до Снежне планине сусрећу се са разним бићима, доживљавају авантуре и упознају магију. Ана и Кристоф учиниће све да би спасили краљевство од вечне зиме.
Представа носи прелепу поруку о љубави и пријатељству. Обилује светлосним ефектима и богатом сценографијом којима је дочарана магија Залеђеног краљевства. У представи глумци уживо певају сонгове. Ово је представа која ће у сваком погледу оставити малишане, а и родитеље без даха.
Трајање: 45 мин.
Препоручен узраст: 3-10 год.

Играју:
Јована Божић
Катарина Орешан
Бојан Симић
Наталија Злокас
Немања Крџић

Залеђено краљевство (Фото: Академија 28)

Недеља, 17. новембар у 12 ч
ЧАРОБНА КЊИГА

Главна јунакиња Јана проналази на старом бака Љубином тавану чаробну књигу. Од тренутка кад је отвори покреће се један чудесни свет из маште и Јана ускоро има прилику да се суретне са разним чудним ликовима: вилењацима, вилама, краљевима и животињама од којих ће научити много о пријатељству, вери, несебичности и доброти.
Позоришна представа „Чаробна књига“ има за циљ развијање дечије маште и креативности. У овој динамичној, едукативној представи испуњеној симпатичним ликовима, маштовитим решењима и топлим наративима, деца имају прилику да уплове у свет маште који говори о многим ситуацијама из стварног живота, али на мало другачији начин.

Трајање: 45 мин.
Препоручен узрaст: 2-10 гoд.
Продукција: Хајде обрадуј дан

Текст и режија:
Татјана Миланов и Никoлa Maркoвић

Играју:
Александра Рукавина
Никoлa Maркoвић
Татјана Миланов

Чаробна књига (Фото: Академија 28)

Недеља, 17. новембар у 16 ч
СВЕТЛУЦАВА И СЈАЈНА

Из Аладинове чаробне лампе излази дух Немирко и испуњава три жеље, а из Леине чаробне лампе излазе – Светлуцава и Сјајна, и остварују три жеље.
Овога пута, одлучиле су да усреће дечака Зега који има три необичне али симпатичне жеље. Зег покушава, на разне начине, да освоји срце девојчице Јулијане, а Светлуцава и Сјајна му на врло забаван и специфичан начин помажу у томе. Њих две су духовите и забавне, а што је најважније – увек пронађу решење за све дечије проблеме!

ИГРАЈУ:
Јелена Ковач Кркић
Даница Радуловић
Андрија Ковач

РЕПЕРТОАР ЗА НОВЕМБАР И ДЕЦЕМБАР ДЕЧИЈЕ СЦЕНА АКАДЕМИЈЕ 28!

ДЕЧИЈА СЦЕНА АКАДЕМИЈЕ 28!

АКАДЕМИЈА 28
НЕМАЊИНА 28
@scena_za_decu_akademije_28
FB: Dečija scena Akademije 28
Tel: 011/3621/787

*Карту морају имати и деца и родитељи, осим деце до 3 година која не плаћају карту.

ДЕДА МРАЗОВЕ ЧАРОБНЕ САНКЕ

ДОБРО ДОШЛИ НА ДЕЧИЈУ СЦЕНУ АКАДЕМИЈЕ 28!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com