Слободно време

ВИКЕНД ДОБРОДОШЛИЦЕ!

Сцена за децу Академије 28 почиње нову сезону!
Овог викенда, за суботу у 17ч или недељу у 12ч, цена карте биће 200 динара по особи!
Видимо се!
УСПАВАНА ЛЕПОТИЦА
Субота, 19. септембар у 17ч
200 дин.

Краљ и краљица не могу да имају деце те се обрате за помоћ сујетној вили Грдани. Грдана није зла, жели да помогне – али увек тражи нешто заузврат. Овог пута, то је само позивница за крштење принцезе. Увређена јер није позвана на крштење, Грдана баци клетву на принцезу – да се убоде на иглу и да спава сто година…
Али, у помоћ стиже зачарани принц који уз помоћ малих другара победи вештицу и искреним пољупцем скине клетву са принцезе и себе!

Играју:
Краљ: Никола Симић
Краљица: Александра Рукавина
Вила Грдана, Лепотица, Маскирани принц: Ана Павловић

Трајање: 45 мин.

Успавана лепотица
ЦРВЕНКАП​А
Недеља, 20. септембар у 12ч
200 дин.

У нашој адаптацији ове добро познате бајке, „Црвенкапа“ је прича о љубави, поверењу и пријатељству. Осим што носи црвену капицу, наша главна јунакиња је храбра, весела, воли да се игра и брижна је према мами и баки. Вук није крволочан и зао, али је усамљени „слаткојед“. Тражи некога с ким би могао да се игра и једе слаткише. Највише на свету воли да једе колаче. Њега занима само корпа у којој су слатки дарови за баку. Ловац је већ друга прича. Он је песник, поета, романтична душа. Његов циљ је да се допадне баки која му је симпатија и због тога је одлучан да ухвати вука. Али аваај, толико је добар да ни мрава не би згазио. Да ли ће успети да ухвати усамљеног вука? Дођите у позориште и сазнајте.

Узраст: 3 – 12;

Трајање: 50 мин;

Играју:
Златија Оцокољић-Ивановић
Соња Кнежевић
Владимир Тешовић
Дејан Стојаковић

Црвенкапа
ПАТРОЛНЕ ШАПЕ
Недеља, 20. септембар у 16ч

Радња је смештена у савремено доба, у имагинарном Заливу пустоловина. У представи се појављују Чејс – куца полицајац; његов пријатељ Маршал – куца ватрогасац; Рајдер – заповедник осматрачнице; Бранкица Брбљивица – симпатична девојчица која трага за искреном и вечном љубављу, као и комични радници рибарнице и посластичарнице, који грешком доспевају у центар збивања.
Пуна неочекиваних заплета, ова узбудљива и интерактивна представа на занимљив начин говори о љубави и пријатељству, сналажљивости, искрености, вечитој борби између добра и зла, тимском раду и узорном понашању. Прожета је сонговима, игром, плесом и прелепим костимима. Едукативног је карактера па деца, уз опуштање, разоноду и незаборавну авантуру, увек могу да науче много тога корисног што представља основну идеју извођења ове представе.

Препоручен узраст: 3 – 14 год.
Трајање: 45 мин.