Слободно време

Вила Грдана, Штрумфови и Пипи Дуга Чарапа на Дечијој сцени Академије 28

Викенд дечијих премијера!
Следећег викенда Дечија сцена Академије 28 имаће чак две премијере!
А ближи нам се и Нова година, обрадујте своје малишане праааавим Деда Мразом 21. децембра у представи ДЕДА МРАЗОВЕ ЧАРОБНЕ САНКЕ!

Субота, 23. новембар 2019. у 17ч
ВИЛА ГРДАНА –> ПРЕМИЈЕРА!

КО ХОЋЕ ВЕЋЕ ИЗГУБИ ИЗ ВРЕЋЕ…

Главна јункиња наше приче је вила која је одлучила да окупи све споредне ликове из цртаних филмова и бајки и убеди их да заувек обришу главне јунаке: Снежану, Пепељугу, Алису, Елзу, Трнову Ружицу!
Да ли ће зла вила у томе успети? Ко ће јој помагати? Како су Страшило, Маша и патуљак Тупко окупили дружину и супроставили се Грдани?

Ко ће победити, добро или зло?

Малишани ће научити да срећу чине мале ствари и да никад не пожелимо нешто што је туђе, као и да је другарство веома важно јер са правим пријатељима можемо да урадимо много тога, па и да победимо онога који нам се на први поглед чини јачим од нас.
Представа је прожете сонговима и музичким ефектима. Глумци носе костиме који су рађени по узору на оригиналне ликове из цртаних филмова (Маша, Грдана, Страшило, патуљак Тупко).
Трајање: 45 мин.
Препоручен узраст: 2-10 год.

Вила Грдана (фото: Академија 28)

Недеља, 24. новембар 2019. у 12ч
ШТРУМФОВИ И МАЈКА ПРИРОДА

Штрумфосело ових дана испуњава безбрижна атмосфера док су у току припреме за велики пролећни бал. Међутим, страшни Гаргамел отима Мајку природу и зачарава Штрумфету! Уз помоћ зачаране Штрумфете, Гаргамел покушава да се домогне књиге за управљање временом, како би завладао Штрумфоселом.
Уједињени, Штрумфови успевају да омекшају срце размаженој, зачараној Штрумфети и избаве је из невоље. Она на тај начин спозаје чари пријатељства и помоћи другима. Међутим, да ли ће Кефало, Грубер, Мргуд, Грицко,Трапавко, Велики Штрумф уз помоћ деце и Штрумфете успети да ослободе Мајку природу и да ли ће Гаргамелово срце икад смекшати?
Трајање: 45 мин.
Препоручен узраст: 3-10 год.

Штрумфови и мајка природа (фото: Академија 28)

Недеља, 24. новембар 2019. у 16ч
ПУСТОЛОВИНЕ ПИПИ ДУГЕ ЧАРАПЕ —> ПРЕМИЈЕРА!

Добро дошли у чаробан и забаван свет наше Пипи Дуге Чарапе!

Реч је о врло необичној девојчици! Пипи има оца Јеврем Дуга Чарапа који је морнар и већину времена проводи на мору. Решила је да пронађе кућу, те са кофером у руци у пратњи својих необичних пријатеља, Пипи проналази вилу и упознаје нове другаре које ће водити са собом у необичне пустоловине.

Ко је заправо Пипи Дуга Чарапа и шта зна?

Пипи све зна и све разуме, али и свашта уме! Најбоље од свега смишља шашаве авантуре. Она је јака, храбра и радознала. Живи сама, без одраслих и њихових правила. Пипи не иде у школу него у пустоловине. Она има пун ковчег златника и главу пуну маште. Ова весела, чаробна пустоливина о Пипи ће се одвијати као на филмској траци. У какве згоде и незгоде и какву поруку о љубави и пријатељству нам преноси Пипи, видећете у новој забавној представи!
Трајање: 45 мин.
Препоручен узраст: 3-9 год.

Позивамо вас на новогодишњу представу Дечије сцене Академије 28,
заказану за 21. децембар у 19ч!
Деда Мраз лично чекаће вас у представи
ДЕДА МРАЗОВЕ ЧАРОБНЕ САНКЕ,
а након играња и поделити пакетиће најмлађима!

ДОБРО ДОШЛИ НА ДЕЧИЈУ СЦЕНУ АКАДЕМИЈЕ 28!

РЕПЕРТОАР

FB: Dečija scena Akademije 28
Insta: @scena_za_decu_akademije_28
www.akademija28.com

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com