ЛитерарноСтваралаштво

Четворогодишње дружење…

Четворогодишње дружење…

Одељење IV/1 Основне школе “Стефан Немања” има 32 ђака различитих талената. Те таленте препознала је наша учитељица Марина Цветковић, и омогућила да их развијемо.

Ја сам једна од ученица тог одељења и веома сам срећна што ми је дата таква прилика. Музичке активности , литерарни конкурси и разне културне манифестације само су део онога што ми радимо у нашој школи. Захваљући учитељици многа деца су освојила драгоцена признања и прибрижила се својим сновима. Гостовали смо на многим књижевним вечерима, на разним домаћим и међународним манифестацијама и увек излазили са признањима и наградама. Учитељица нас усмерава да учествујемо на разним литерарним конкурсима у којима смо јако успешни. Наше песме и приче су излазиле у многим зборницима и часописима.Такође смо учествовали на фестивалу дечје песме “Мајска песма” где смо сваке године имали неког представника.

И за крај додала бих још ово: за сваки успех потребно је уложити труд али важно је имати онога ко ће да нас усмери. Управо то учинила је наша учитељица!

Мила Станковић IV/1
ОШ “Стефан Немања” Ниш

Учитељица

У једном граду, у Основној школи
ради једна учитељица Марина,
коју моје срце воли.
Она је добра, учи нас свему,
па и како реаговати када си у проблему.
Пева са нама, учи, сабира,
и зато немој да нам је неко дира!
На часу се смеје и шали са нама,
она увек каже да школа није драма!
Од првака до осмака,
учитељица Марина познаје сваког ђака.
Учитељице драга, љупка и мила,
хвала на свему што си нас научила!

Уна Стјепановић IV/1
ОШ “Стефан Немања” Ниш

Марина Цветковић, учитељица

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com