ЛиковноСтваралаштво

Дамјан Стефанов – Тајна и пријатељство

За Табла Фест 19

Дамјан Стефанов, 1-3, ООУ „Лазо Ангеловски“ Скопље, Република Северна Македонија

Ментори: Лидија Блажеска и Ивана Младеновска

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com