ЛиковноСтваралаштво

Емилија Вељковић – Божић

 

За Други Таблин конкурс за најлепши божићни цртеж

 

Емилија Вељковић, 4-4, ОШ „Светозар Марковић“ Врање

Ментор: Миомир Дејановић, учитељ

Comment here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com