ЛиковноСтваралаштво

Ивана Џонић – Тајна и пријатељство

За Табла Фест 19

Ивана Џонић, ШОСО „Јелена Мајсторовић“ Зајечар, Србија

Ментор: Валентина Ракић, дефектолог

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com