ЛиковноСтваралаштво

Кристина Грбић – Пријатељица ми је зато што…

 

За Табла Фест 18

 

Кристина Грбић, 4 Д, ОШ „Петар Кочић“ Темерин

Ментор: Зорица Зец

Comment here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com