ЛиковноСтваралаштво

Милица Џонић – Тајна и пријатељство

За Табла Фест 19

Милица Џонић, ШОСО „Јелена Мајсторовић“ Зајечар, Србија

Ментор: Валентина Ракић, дефектолог

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com