ЛитерарноСтваралаштво

Наталија Вељковић – Тајна и пријатељство

Табла Фест 19

Тајна и пријатељство

Тајна и пријатељства
су велика тајне.
Та тајна се прича
само пријатељима.
Тајна је велика и
тајна је важна
то је тајна која је
увек снажна.

Тајна је велика,
тајна се зна,
тајна се прича
само пријатељима.
Тајна се шири,
Тајни се свако диви
и то је нешто
што се на да,
што се увек чува.

За Табла Фест 19

Наталија Вељковић, III/2, ОШ „3. октобар“ Бор, Србија

Ментор: проф.разр.наст. Дејана Борановић Маринковић