ЛиковноСтваралаштво

Николија Стојсављевић – Мами за њен дан (пастел)

Николија Стојсављевић, II-3, ОШ „Братство јединство“ Куцура, Врбас, АП Војводина, Србија
Марија Полдрухи, учитељица

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com