ЛиковноСтваралаштво

Софија Стаменковић – Урадићу, постаћу, знаћу…

За Табла Фест 22

Софија Стаменковић, 2. разред, ОШ „Црњански“ Јагодина, Србија

Ментор: Бојана Пурић

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com