ЛитерарноСтваралаштво

Теодора Милиновић – Моја прва љубав

Моја прва љубав

Моја прва љубав, заправо симпатија десила се када сам имала пет година. Он је био први разред и ишао је у одељење са мојом старијом сестром.
Сећам се, мама се спремала на први родитељски састанак код моје сестре. Пошто мама није имала с ким да ме остави, повела ме је са собом. Ја сам узела папир и оловку и написала му поруку да ми се свиђа и да сам заљубљена у њега. Папир сам украсила црвеним срцима. Кренули смо и ја сам понела папир. Када смо стигли ја сам само гледала где је његова мајка и он поред ње, и чекла сам кад ће се родитељски завршити. Коначно се завршио. У мом стомаку као да има десет лептирића који лете са цвета на цвет. Двоумила сам се да ли да му приђем или не. Али знала сам да ако му не дам цртеж сав мој труд ће пропасти и ко зна кад ће се прилика поново указати. Скупила сам храброст, пришла му и рекла да је то за њега. После тога се мама мало шалила са мном и било ми је непријатно.
Очекивала сам да ће он мени нацртати нешто и послати по сестри. Али то се није десило. Од тада лептирићи према њему су престали да лете.
И тако се завршила моја прва љубав.

Теодора Милиновић, IV-1, ОШ “Димитрије Туцовић“ Јабучје, Србија
Ментор: Сузана Тасић

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com