ЛиковноСтваралаштво

Вивиен Хармат – Тајна и пријатељство

За Табла Фест 19

Вивиен Хармат, 5 година, Удружење „Мала радионица“ Суботица, Србија

Ментор: Викториа Кресанко, ликовни педагог

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com