Вести

15. КИДС ФЕСТ У БИОСКОПУ ВИЛИН ГРАД

Мали корак за тебе, велики за детињство

Традиција одржавања дечијег филмског фестивала се наставља и ове јесени, јер најмлађа публика – увек заинтересована за квалитетан културни садржај – то и захтева!

Најпознатија дечија филмска манифестација КИДС ФЕСТ одржаће се јубиларни 15. пут по реду од 14. до 20. октобра, у биоскопу Вилин Град, а у оквиру брижљиво одабраног филмског програма биће приказано 19 најквалитенијих филмских остварења.

Упечатљивим слоганом „Мали корак за тебе, велики за детињство“ 15. КИДС ФЕСТ придружује се целом свету у прослави јубилеја, славећи велики историјски догађај – пуних 50 година од првог слетања на Месец. Инспирисани овим јединственим кораком, темама Месеца, удаљеним планетама, малим стварима, али великим делима овогодишњи дечији филмски фестивала има за циљ да прикаже поучне филмове са истинским порукама.

Свих седам дана знатижељна публика моћи ће да погледа анимиране и игране филмове, маштовита остварења и 3Д авантуре снимљене у овиру светских продукција и копродукција, те ће на програму овогодишњег КИДС ФЕСТ-а бити присутни филмови из Француске, Белгије, Итаље, из земаља северне Европе, Шведске, Данске, Естоније, али и из Сједињених Америчких Држава.

Велики број филмова је синхронизован на српски језик, а као и предходних година КИДС ФЕСТ је припремио разноврстан програм који је намењен и теен публици (од 12 до 17 година.).

Цена улазнице за 2Д пројекцију биће 200, а за групну посету 180 динара.

За 3Д пројекцију цена карте је 300 динара, док ће за групну посету цена бити 280 рсд.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com