Вести

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ОБЕЛЕЖАВА ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА ОБЕЛЕЖАВА ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ ПОД СЛОГАНОМ: „СВИ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ШТА ДРУГАРСТВО ЗНАЧИ, ЗАЈЕДНО СМО И ЛЕПШИ И ЈАЧИ“

Дечји савез града Врања ове године низом активности обележава Дечју недељу под слоганом: „Сви треба да знају шта другарство значи, заједно смо и лепши и јачи“.
У оквиру обележавања Дечје недеље биће организовано низ програмских активности. Традиционално ће бити подељене „Добродошлице“ првацима у девет основних школа на територији града Врања укупно 624 „Добродошлица“.
Биће организоване и креативно – едуативне радионице у Основним школама „Светозар Марковић“ и „Бранко Радичевић“ у Врању за ученике трећег разреда.
У понедељак 05., среду 07. и петак 09. октобра биће организована „Мала школа каратеа“ у сарадњи са Kарате клубом „Врање“, где ће сва заинтересована деца моћи да се упознају са борилачким вештинама овога спорта.
У сарадњи са Хуманитарном фондацијом „Велико срце“ биће организована и хуманитарна акција за децу слабијег материјалног стања у сеоским срединама на територији града Врања.

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА
Служба за односе с јавношћу
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com