Вести

ДЕТЕ, ТО ЈЕ ПАРЧЕ НЕБА НА ЗЕМЉИ

ДЕЧЈИ САВЕЗ ГРАДА ВРАЊА
ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖАВА „ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ“
ПОД СЛОГАНОМ: „ДЕТЕ, ТО ЈЕ ПАРЧЕ НЕБА НА ЗЕМЉИ“ (АВА ЈУСТИН)

Дечји савез града Врања и ове године, традиционално, у првој недељи октобра, обележава „Дечју недељу“.

Дете, то је парче неба на земљи“ (Ава Јустин), мото је овогодишње „Дечје недеље“ у организацији Дечјег савеза града Врања, која се обележава од 03. до 07. октобра.

Дечји савез града Врања ће и ове године, свим првацима поделити „Добродошлице“. Током овогодишње „Дечје недеље“ биће подељено 684 „Добродошлица“ првацима у свим основним школама на територији Града Врања.

Дечји савез града Врања ће, у среду 05. октобра, у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Врању одржати креативно – едукативну радионицу „Пронађи уљеза“. У радионици ће учествовати ученици 3. разреда.

У обележавање „Дечје недеље“ се и ове године укључује Карате клуб „Врање“. „Мала школа каратеа“ ће бити организована и ове „Дечје недеље“. Сви они који желе да се упознају са овим спортом, то могу да учине 03, 05. и 07. октобра од 19 до 21 сат у просторијама Дечјег савеза града Врања, у згради новог Дома културе.

У среду, 05. и петак, 07. октобра биће одржана промоција дечјих права кроз видео презентацију.
Дечји савез града Врања ће током „Дечје недеље“ реализовати и креативно – едукативни перформанс „Поруке другарства“ чији ће циљ бити да малишане наведу да размишљају о другарству, о другарима, колико им другари значе у појединим ситуацијама као и да размишљају о порукама које би написали.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com