Вести

Друга награда литерарној секцији „Насмејани анђели“ ОШ „Олга Милошевић“

Друга награда литерарне секције ОШ „Олга Милошевић“ на Републичком такмичењу литерарних секција основних и средњих школа.

На Републичком такмичењу литерарних секција Србије, чланови „Насмејаних анђела“ из Основне школе „Олга Милошевић“ из Смедеревске Паланке, нашли су се четврти пут, заредом, међу најбољима, освојивши другу награду.

Ову престижну награду додељује Друштво за српски језик и књижевност Републике Србије, Министарство просвете и технолошког развоја Републике Србије и Задужбина песникиње Десанке Максимовић.

Ово је четврто учешће литерарне секције Основне школе „Олга Милошевић“ и четврта награда:

2020. године, прва награда;
2021. године, друга награда;
2022. године, друга награда;
2023. године, друга награда.

Ове године Литерарна секција „Насмејани анђели“, освојила је другу награду за постигнућа и успехе у школској 2021/2022. години. Чланови секције су освојили 105 међународних и републичких награда, објављено је100 песама, а у седам Зборника поезије, нашли су се њихови најлепши стихови.

Литерарна секција „Насмејани анђели“, постоји 19 година у Основној школи „Олга Милошевић“, ментор ученика је Снежана Чаировић, професор, која је четврти пут, заредом, награђена угледном наградом „Професор Слободан Ж. Марковић“, за стручан рад и вођење Литерарне секције „Насмејани анђели“.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com