Вести

Јуче одржан „Табла Фест 19“

Табла Фест 19

Јуче је у Дечијем културном центру у Нишу одржан ревијални део фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 19“ на коме су подељене дипломе и похвалнице и најбољим ауторима ликовних и литерарних радова на овогодишњем конкурсу, као и захвалница ОШ „Стефан Немања“ из Ниша за помоћ и подршку у организацији овог фестивала. Сваки награђени аутор који је присуствовао додели награда је добио и књигу „Таблини песници“. Сви они који су били спречени да дођу у Ниш дипломе и похвале ће добити на адресу е-поште.

Вељко Митровић и Неда Ћосић, водитељи програма

Ученици ОШ „Стефан Немања“ из Ниша Неда Ћосић и Вељко Митровић су маестрално водили програм, који је започео наступом предивног хора „Лептирићи“ из ОШ „Ћеле кула“ са диригентицом Маријом Петровић. У програму су још учествовали и песници за децу Миња Илијева и Русомир Арсић, а испред Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ гостима су се обратили Драган Г. Маринковић и Срђан Сиђа Живковић.

Хор ОШ „Ћеле кула“ – „Лептирићи“
Публика

Партнери у организацији овог фестивала су нам били: Дечији културни центар из Ниша, ОШ „Стефан Немања“ из Ниша и Медиа и реформ центар из Ниша. Медијски покровитељ фестивала је ТВ „Ласер“ из Сврљига. Пријатељ фестивала је ГО Медијана из Ниша.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com