Вести

КОШАРКАШКА СУБОТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ

Мале кошаркашице са општине Савски венац и из целог Београда, чланице Покрета за женску кошарку Марина Маљковић у сарадњи са Институтом за женски спорт у суботу 13. априла угостиће вршњакиње из бањалучког Покрета за женску кошарку Марина Маљковић.

Дружење ће се одржати у ДКЦ Мајдан у суботу од 13 до 15 часова, у оквиру чега ће се одиграти кошаркашке утакмице девојчица истог узраста. Као и у сваком мечу Покрета Марина Маљковић, резултат је у другом плану, а победнице су све девојчице које на терену дају све од себе.

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић већ осам година спроводи програм „бесплатних школа кошарке за девојчице основношколског узраста“ уз велику подршку општине Савски венац.

Бесплатни часови кошарке одржавају се сваког викенда у ДКЦ „Мајдан“ од 9 до 11 часова, а од недавно се одржавају и у ОШ Војвода Мишић уторком и четвртком од 18 до 19ч, где се у организацији Института за женски спорт одржавају и бесплатни часови бадминтона понедељком и четвртком од 17 до 18ч. Институт за женски спорт нуди и бесплатне часове за девојчице основношколског узраста за велики број различитих спортова на више локација у граду. Све информације могу се пронаћи на њиховом интернет сајту www.institutzazenskisport.rs.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com