Вести

КРЕАТИВНО – ЕДУКАТИВНА КВИЗ РАДИОНИЦА „САОБРАЋАЈ“ У ОШ „РАДОЈЕ ДОМАНОВИЋ“

У оквиру радионице „Саобраћај“ деца су била у прилици да провере своје знање о саобраћају, теми која је данас веома актуелна а што веће знање о њој неопходно. Деца су проверила своје знање у познавању саобраћајних знакова, саобраћајних правила од којих је већина била везана за вожњу бицикла. Деца су се у оквиру ове радионице и такмичила у знању. Били су подељени у три групе, „Ауто“, „Пажљивко“ и „Паметни семафори“. Након врло изједначене и неизвесне борбе у знању, највећи број бодова, 11, освојила је екипа „Ауто“. „Пажљивко“ и „Паметни семафори“ су освојили по 10 поена. Након додатног круга питања за ове две екипе, „Пажљивко“ је освојио 2 поена и друго место а „Паметни семафори“ треће место.

Радионица је имала и креативни али и едукативни карактер. Деца су се забавила, такмичила али су могла и да провере стечено знање као и да науче доста новог из области саобраћаја. Радионица је имала и посебан утицај на развијање здравог такмичарског духа као и на развијање осећаја сарадње међу децом јер су радила у оквиру групе.

Креативно – едукативна квиз радионица „Саобраћај“ је реализована у оквиру пројекта „Брига о деци, најчвршћи темељ друштва“ чија је реализација одобрена на Конкурсу за финансирање и суфинаннсирање пројеката из области друштвеног и хуманитарног рада за 2023. годину који је расписао Град Врање.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com