Вести

„Мала и велика матура – исходи и стандарди”

Драге колегинице и колеге, родитељи и ученици,

У току је период полагања завршних, матурских испита и доношења тешких одлука око будућег професионалног позива. Немојте да вас ове промене плаше! Институт за модерно образовање организује вам 26. јуна 2019, бесплатно предавање у циклусу трибина на тему „Мала и велика матура – исходи и стандарди”, која ће олакшати пут до уписа у жељене средње школе и високошколске установе.

Кроз ово предавање врсни и изузетно цењени предавачи из праксе представиће вам како се праве матурски тестови, на који начин се ради селекција питања према исходима и стандардима учења, ко чини комисију при прављењу тестова, на који начин се то ради, али и због чега је важно правити тестове према мерљивим резултатима учења. Питања која вас муче у вези са припремом матуре моћи ћете да питате:
проф. Александру Прокопијевић, директора Средње школе за информационе технологије;
др Бојана Ристића, члана Савета за Национални оквир квалификација Републике Србије и директора ИТС-а;
спец. Александру Росић, аутора уџбеника и предавача на ИТС-у;
дипл. Татјану Мишовић, руководиоца Сектора за природно-математичке наставне предмете, ЗУОВ.

О програму предавања сазнајте више ОВДЕ.

Пријавите се за предавање »

Не пропустите прилику да чујете ексклузивне информације које интересују све матуранте, професоре и родитеље.

За више информација о предавању можете ми се обратити путем телефона: +381 (0)11/40-11-260 или на имејл: office@institut.edu.rs. Потрудићу се да Вам што детаљније одговорим на сва питања.

Поздрављам Вас,

МСц Александра Иконов, стручни сарадник на пословима организације програма стручног усавршавања Института за модерно образовање