Вести

„Мала и велика матура – исходи и стандарди“

Драге колегинице и колеге, родитељи и ученици,

У току је период полагања завршних, матурских испита и доношења тешких одлука око будућег професионалног позива. Немојте да вас ове промене плаше! Институт за модерно образовање организује вам 26. јуна 2019, бесплатно предавање у циклусу трибина на тему „Мала и велика матура – исходи и стандарди“, која ће олакшати пут до уписа у жељене средње школе и високошколске установе.

Кроз ово предавање врсни и изузетно цењени предавачи из праксе представиће вам како се праве матурски тестови, на који начин се ради селекција питања према исходима и стандардима учења, ко чини комисију при прављењу тестова, на који начин се то ради, али и због чега је важно правити тестове према мерљивим резултатима учења. Питања која вас муче у вези са припремом матуре моћи ћете да питате:
проф. Александру Прокопијевић, директора Средње школе за информационе технологије;
др Бојана Ристића, члана Савета за Национални оквир квалификација Републике Србије и директора ИТС-а;
спец. Александру Росић, аутора уџбеника и предавача на ИТС-у;
дипл. Татјану Мишовић, руководиоца Сектора за природно-математичке наставне предмете, ЗУОВ.

О програму предавања сазнајте више ОВДЕ.

Пријавите се за предавање »

Не пропустите прилику да чујете ексклузивне информације које интересују све матуранте, професоре и родитеље.

За више информација о предавању можете ми се обратити путем телефона: +381 (0)11/40-11-260 или на имејл: office@institut.edu.rs. Потрудићу се да Вам што детаљније одговорим на сва питања.

Поздрављам Вас,

МСц Александра Иконов, стручни сарадник на пословима организације програма стручног усавршавања Института за модерно образовање

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com