Вести

Насмејани анђели апсолутни победници

Литерарна секција „Насмејани анђели“, Основне школе „Олга Милошевић“ из Смедеревске Паланке, проглашена апсолутним победником у свим категоријама 34. међународног фестивала хумора у Лазаревцу.

Литерарна секција „Насмејани анђели“ из Основне школе „Олга Милошевић“, остварила је један од својих највећих успеха, проглашена је апсолутним победником у свим категоријама 34. међународног фестивала у Лазаревцу.
У категорији хумористичка песма, прво место, освојила је ученица Јована Лах, шесто један за стихове „Решила мајмуница селфи да има да би се допала свима.“ Треће место за хумористичку песму, остварила је Лидија Аранђеловић, осмо два, за стихове „Моја смешна тетоважа“. Похвалу за хумористичку песму, добила је ученица Анита Стојадиновић, шесто један, за песму „Кад моја баба ријалити гледа са њом се свађа мој деда“.
У категорији „Гашина позорница“, треће место, освојиле су ученице: Николина Радојичић и Елена Јанићијевић, седмо два, за песму „Наш смешни свет“. А у категорији „Љубавна песма“, треће место, заузела је Ирина Мрђеновић, шесто два, за песму „Смешна песма о првом пољупцу“.

Ментор ученика је Снежана Чаировић, професор.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com